fredag den 19. juni 2009

Der er intet pinligt i at stå frem...

Jeg har tænkt meget over hvordan jeg kan få aktiveret denne blog, og jeg er nødt til at nævne det fra starten af: der er intet pinligt i at stå frem. Det er IKKE kun i Luksusfælden folk har problemer med økonomien. Faktisk er rigtig mange boligejere teknisk insolvente.

De bor, med andre ord, i et hus de ikke har råd til at flytte fra. Boligen er mindre værd i dag end de skylder i det, og derved er de faktisk blevet SLAVER af deres lyst til at eje kombineret med den fristelse det igennem mange år har været, at tage lån i sin friværdi.

Mange har ikke gjort status
Rigtig mange TØR ikke lave en opgørelse over aktiver og passiver, fordi de ved, at de har mindre aktiver end passiver. De ejer mindre end de skylder væk, og bankerne og realkreditinstiutterne har hele tiden vidst at mange af disse mennesker vil gøre ALT for ikke at havne i RKI.

Faktisk er der slet ingen grund til at gøre dig selv til slave af din egen økonomi. Hvis du gennemlæser denne blog vil du opdage mange tips til hvordan du kan få sat struktur på din økonomi, og jeg vil gerne hjælpe dig YDERLIGERE.

Hér på bloggen handler det nemlig om at tilgodese de informationer og de spørgsmål som DU står med. Kom frit frem i lyset med det du savner information om, og lad os gøre dette til en aktiv side om at genfinde kontrollen over sine penge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar