torsdag den 5. august 2010

Fire skridt til kontrol over dine penge

"Giv ikke op!" er så afgjort mit bedste råd til dig i disse krisetider, og der er faktisk fire skridt du kan tage for at genfinde kontrollen over dine pengesager. Det er faktisk NU du kunne genskabe din økonomiske sikkerhed, hvis du er parat til at tage tyren ved hornene.

Der er flere metoder du kan bruge til at genfinde kontrollen over dine penge:
  • Ryd op, og sælg det du ikke har brug for mere
  • Brug den frigjorte kapital til at nedbringe din gæld
  • Begynd at skrive en blog om dine fritidsinteresser
  • Sørg for at gøre din blog til en trafik- og pengemagnet
Ryd op, og sælg det du ikke har brug for mere
Du opnår to fluer med et smæk ved at gennemføre dette projekt. Dels får du ryddet op i rodet, men samtidig får du aktiveret de ting du alligevel ikke bruger mere, hvilket bringer os direkte til punkt nummer to.

Brug den frigjorte kapital til at nedbringe din gæld
Når du bruger den frigjorte kapital ved oprydningen til at nedbringe din gæld, så sparer du en masse renteudgifter, og det koster dig jo intet at gøre dette. Faktisk koster det dig nærmere en masse energi at skulle flytte rundt på ting du ikke har brug for mere.

Seneste statistikker indikerer at mange med rod i finanserne også har rod i deres boliger, og derfor KUNNE det jo være den rodede kælder eller den overfyldte garage var nøglen til at begynde den nye og friske proces nu hvor sommeren går på hæld. Skab nye vaner. Du vil være glad for det bagefter.

Begynd at skrive en blog om dine fritidsinteresser
Når du nu har en spændende fritidsinteresse, kunne du lige så godt begynde at skrive om den. Du kunne også udgive lejlighedsvise podcasts og videocasts om din helt specielle niche. Det kan du altsammen læse mere om ovre på min blog med titlen "Tjen penge på nettet - i din fritid".

Sørg for at gøre din blog til en trafik- og pengemagnet
Hvis du lærer at bruge de sociale medier kan du booste den trafik du får til din blog, og hvis du så samtidig lærer at bruge både Google Adsense og bannerreklamer rigtigt kan du også ad disse veje begynde at tjene flere penge, som kan være med til at forbedre din finansielle situation.

På samme måde kan du læse Tjen Penge Online. De første to kapitler kan du hente ganske gratis ved at læse teksten der kommer når du klikker på titlen. Det vil give dig blod på tanden til at komme godt i gang.

Konklusion
Der er mange skeptikere når det gælder blogning. Mange tror kun de kan tjene ekstra penge ved at tage et job som kassedame i Bilka, men der ER faktisk flere muligheder. For børnefamilier er det jo ideelt at du kan blive hjemme og passe godt på børnene samtidig med at du kan skabe dig en indtjening uden at skulle hjemmefra.

Ikke alene er det miljørigtigt (du sparer en masse CO2 ved ikke at skulle køre på job, men samtidig er det også befriende fordi du skummer HELE fløden frem for alene at tjene lidt håndører ved at skulle sidde i ekstrajobs. Du kan arbejde når det passer dig, og du kan samtidig glæde dig over, at hver eneste artikel medvirker til at skabe både Pagerank, søgemaskineplaceringer, reklameindtægter m.v.

Hvorfor ikke komme i gang i dag? Det kunne jo være du blev den næste succeshistorie, og det ville altså glæde mig meget at høre din succes i form af en lille kommentar her på bloggen.

God vind. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar