søndag den 13. december 2015

Boligstøtten - hold øje med din husleje

I en tid hvor boligstøtten falder, kan der være rigtig mange penge at spare ved, at du gentænker din husleje. Måske har du overskydende plads, måske har du et barn, som for længst er fløjet fra reden, og du har egentlig en lejlighed eller et rækkehus, som ikke længere passer med dine behov.

Så er det faktisk nu du skal til at handle. For ikke alene skal man aldrig være afhængig af boligstøtten for at blive boende, men samtidig kan du lige så godt gentænke dine udgifter. Det handler nemlig ikke kun om selve huslejen, men også udgifterne til opvarmning, og tiden til rengøring m.v.

Der er rigtig mange, som ikke tænker over dette. De er så vant til at kalde deres hus for hjem, så de slet ikke tænker den tanke, at det måske var tid til at revidere sit liv. En flytning kan være ret stressende, hvis ikke man planlægger den ordentligt, men samtidig kan det bare åbne nye døre, at man tillader sig selv at revurdere om man kunne flytte tættere på enten jobbet eller familien, og faktisk spare penge samtidig.

Så hvorfor ikke give din bolig et godt eftersyn? Held og lykke med projektet :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar